Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής
Χρεωστική & Πιστωτική Κάρτα
Χρεωστικές κάρτες, Πιστωτικές κάρτες με δυνατότητα για έως 12 άτοκες δόσεις σύμφωνα με την κάτωθι πολιτική άτοκων δόσεων:
από 90€ μέχρι 179€ 3 άτοκες δόσεις
από 180€ μέχρι 359€ έως 6 άτοκες δόσεις
από 360€+ έως 12 άτοκες δόσεις

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (εντός 1 εργάσιμης ημέρας), θα λάβετε email με των κωδικό πληρωμής (RF), για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας.


 e-banking IRIS online payments

Εάν κατοικείτε στην Ελλάδα, μπορείτε να επιλέγετε τη λύση e-banking (IRIS) για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας στη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Αυτό γίνεται με τη σύνδεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό και την έγκριση της εκάστοτε πληρωμής. Το IRIS Payments λειτουργεί για τις περισσότερες ελληνικές τράπεζες κάποιες εκ των οποίων είναι η Alpha Bank, η Εθνική Τράπεζα, η Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς.

Αντικαταβολή
Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοσή της στον χώρο σας.
Κόστος αντικαταβολής: 1.50€

Δανειοδότηση
Μόνο για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Ειδικά για τους εκπαιδευόμενους στα προγράμματα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ παρέχεται Φοιτητικό Δάνειο « Σπουδάζω» με προνομιακούς όρους από την Εθνική Τράπεζα. Αφορά για εγγραφή σας σε προγράμματα άνω των 2500 €.
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ


Paypal

Εξοφλήστε άμεσα και με ασφάλεια τις online παραγγελίες σας με την αξιοπιστία του PayPal. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο σας και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής και τις συναλλαγές μέσω PayPal, μπορείτε να δείτε εδώ.


Klarna

Πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις ακόμα και με χρεωστική κάρτα. Έτσι μπορείτε να κατανέμετε το κόστος σε βάθος τριμήνου.

Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται τη στιγμή της αγοράς ενώ οι υπόλοιπες 2 δόσεις προγραμματίζονται και χρεώνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ σας προσφέρει την υπήρεσία άτοκων δόσεων της Klarna μέσω της συνεργασίας με τη Viva Wallet.

1. Τι είναι η Klarna;

Η Klarna ιδρύθηκε το 2005 στη Στοκχόλμη, της Σουηδίας, με στόχο τη διευκόλυνση των καταναλωτών στις online αγορές τους. Εξυπηρετεί πάνω από 150 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές και πάνω από 450.000 εμπόρους σε 45 χώρες.

2. Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχει η Klarna;

Η Klarna προσφέρει έξυπνες και ευέλικες λύσεις αγορών. Η βασική υπηρεσία της Klarna η οποία είναι και διαθέσιμη στην Ελλάδα είναι το “Buy Now, Pay Later” (BNPL), μια υπηρεσία αγορών με εξόφληση σε δόσεις. Με αυτή ο καταναλωτής μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε 3 άτοκες δόσεις ακόμα και με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

3. Πώς μπορώ να πραγματοποιήσω την πληρωμή μου σε 3 άτοκες δόσεις

- Εάν η παραγγελία σας είναι άνω των 35€ (και λιγότερο από 1000€) θα σας εμφανιστεί η επιλογή “Klarna” ως τρόπος πληρωμής στο www.nb.org.
- Επιλέξτε την Klarna στο ταμείο (Checkout) και καταχωρίστε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας. Άτοκα και χωρίς έξοδα. Στo πλαίσιo της διαδικασίας έγκρισης η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς. Αυτό δεν θα επηρεάσει την πιστοληπτική σας ικανότητα.
- Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί, θα χρεωθεί και η κάρτα σας με την πρώτη δόση. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της πληρωμής, θα ειδοποιηθείτε.
- Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη πληρωμή, η κάρτα σας θα χρεώνεται κάθε 30 ημέρες για τις επόμενες δόσεις. Χωρίς τόκους ή επιπλέον έξοδα.

4. Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση;

Η χρήση της υπηρεσίας των 3 άτοκων δόσεων δεν έχει επιπλέον χρέωση.

Από τις 26/10/2022 η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη νομοθεσία και με βασικό στόχο την άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των συναλλασσόμενων, εφαρμόζει την ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Back to Top